x

Δεν είσαστε συνδεδεμένοι. Παρακαλούμε κάντε είσοδο στον λογαριασμό σας ή δημιουργείστε έναν εδώ!

full screen background image
PITBULL
NEWS

Το παιχνίδι διδάσκει στα κουτάβια τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς, καθιστώντας τα ικανά να αναπτύξουν την απαραίτητη «τέχνη» και την εμπιστοσύνη για να γίνουν παίκτες μέσα στο εξαιρετικά πολύπλοκο και εκλεπτυσμένο κοινωνικό σκηνικό των ενήλικων σκυλιών.

Ιστορίες υϊοθεσίας πίτμπουλOzzy

Close the dialog

Ozzy


Η ΓΙΩΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΟΖΖΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 5 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ?

O Ozzy (ex Bonzo) διεσώθη σε ηλικία 9 μηνών, μαζί με τη μητέρα του Batilda από τη Μαρίνα Λυμπεροπούλου (Marina Lymperopoulou) & τον Γιώργο Κολιονάσιο ( Giwrgos Kolionasios).

Δυστυχώς η μητέρα του σε λίγες μέρες κατέληξε, διότι είχε προχωρημένη ερλίχεια..
Το 9 μηνών κουτάβι της όμως Ozzy (ex Bonzo) για να παραμείνει ασφαλής ζούσε σε κλουβί σε πανσιόν, οπου περίμενε καρτερικά να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον υιοθετήσει.
Η Eλισσάβετ Ματθαίλη ( Elissavet Matthaili) μέλος του Ρitbull-Rescue, μόλις έμαθε την ιστορία του, ανέλαβε την υιοθεσία του πιτμπουλάκου.
Του υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να βρει το δικό του παντοτινό σπιτάκι με στοργή, φροντίδα και πάνω από όλα αγάπη!

Ο πανέμορφος αυτός γαλανομάτης σκύλος περίμενε καρτερικά σε κλουβί 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ μέχρι να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να τον κάνει μέλος της οικογένειάς του και να του προσφέρει όλα όσα του αξίζουν!

Στην ηλικία των 5 πλέον ετών και με δείκτη λεϊσμάνιας 1/800 η τύχη χαμογέλασε στον Οzzy (ex Bonzo), όταν τον είδε και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα η Γιώτα Μπρακουμάτσου!
Η οποία δεν λογάριασε ούτε το γεγονός ότι ο σκυλάκος έπασχε από λεϊσμάνια ούτε το ότι δεν ήταν κουταβάκι! Απλά θέλησε να βάλει στη ζωή της αυτό το εξαιρετικά γοητευτικό και περήφανο ζώο που στεκόταν θλιμμένο περιμένοντας τον άνθρωπο που θα το ξεχωρίσει και θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή!

Έκτοτε ζουν μαζί και αποτελούν μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!
Είναι αχώριστος σύντροφος, ΒΑΣΙΛΙΑΣ και στολίδι του σπιτιού της!
Χαρη στην φροντίδα και αγάπη της o Οzzy ex Bonzo είναι πλέον υγιέστατος και ασφαλής για να της χαρίζει καθημερινά χαμόγελο και να της ανταποδίδει την αγάπη που του χάρισε απλόχερα δίνοντάς του την ευκαιρία που αναζητά κάθε αδέσποτος σκύλος!

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιώργο (Giwrgos Kolionasios) που κάλυψε μόνος του τα έξοδα της διαμονής του Ozzy ex Bonzo στην πανσιόν για 4 συναπτά έτη .
Close the dialog

Ιάσονας

Close the dialog

Ιάσoνας

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 2 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ?

Το διαμάντι που ονομάστηκε Ιάσονας περίμενε πάντα ένα άτομο που θα τον ερωτευτεί, θα τον ξεχωρίσει και θα τον αναδείξει!

Ξεκινώντας από τον Πειραιά όπου βρέθηκε να τριγυρίζει καταδικασμένος με την ψώρα να έχει καταλάβει όλο του σχεδόν το κορμί, περισυλλέχθη και διεσώθη από τη φιλόζωη Αλέκα Μαρτζούκου.Προκειμένου να του γίνει η κατάλληλη θεραπεία και να υιοθετηθεί, παρέμεινε σε κλουβί της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας για μισό χρόνο. Χρόνος που πέρασε δίχως κανένας να τον επιλέξει ενώ εκείνος τους κοιτούσε όλους στα μάτια...
Έτσι μεταφέρθηκε σε ένα ζεστό περιβάλλον φιλοξενίας με πρωτοβουλία της Argy Ask από το Pitbull-Rescue, αλλά και μιας ομάδας ανθρώπων που επειδή είδαν την ανακοίνωση της σελίδας μας, αποφάσισαν να γίνουν η εικονική οικογένεια του πιτμπουλάκου αυτού..

Με τη στήριξή τους του έγινε εκ νέου θεραπεία αφού είχε δείκτη λεϊσμάνιας 1/800 και βεβαρημένα νεφρά..
Η παντοτινή μαμά του Ιάσονα απλά όταν είδε το άλμπουμ του ένιωσε αυτό το κάτι που χρειαζόταν!

Σε μία εποχή που οι υιοθεσίες ενήλικων πιτμπουλ είναι σχεδόν ανύπαρκτες, εμφανίστηκε λοιπόν η Πηνελόπη για να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό το καλοκάγαθο 2 ετών ζώο που είναι ένα απόλυτα φιλικό και καλόβολο πλάσμα! Και δεν ενδιαφέρθηκε ούτε αν είναι κουτάβι, ούτε αν έχει ειδικές απαιτήσεις, ούτε αν είναι εμβολιασμένος.

Απλά μας ρώτησε αν θεωρούμε ότι είναι κατάλληλη για αυτόν :)


Σήμερα ζει τρισευτυχισμένος και ασφαλής μαζί της ενώ συγκατοικεί επίσης με ένα γάτο!
Μάλιστα χάρη στην υιοθεσία του, διεσώθη στη θέση του ένας ακόμα πιτμπουλάκος από κλουβί!
Close the dialog

Ziggy

Close the dialog

Ziggy


H BEΡΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΖΙGGY ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 4 ΕΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ?

Ήταν ένας πιτμπουλάκος δυστυχισμένος και παραμελημένος που ζούσε μόνιμα δεμένος και υποσιτιζόταν έως τα 4 του χρόνια.. η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ διέσωσε και φρόντισε αυτό το σκυλάκο, ώσπου μια μέρα είδε την αγγελία του και αποφάσισε να τον κάνει μέλος της οικογένειάς της η Vera Livereza από Αθήνα!

Λόγω της προηγούμενής του ζωής είχε μάθει να είναι επιθετικός με άλλα ζώα.. με τη φροντίδα και την προσπάθεια της Βέρας και του Χρήστου Μπέη που ακολούθησαν κατά γράμμα συμβουλές από ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ για να βελτιώσουν τη συμπεριφορά του, η συνήθεια αυτή καταλάγιασε αρκετά μετά από συνεχείς προσπάθειες 1 ολόκληρου χρόνου.. τα παιδιά τον κοινωνικοποίησαν όσο περισσότερο μπορούσαν με βόλτες και συναντήσεις με άλλα σκυλάκια, και φυσικά πάντα σταδιακά, με υπευθυνότητα και προσοχή! Έχει καταφέρει ακόμα και να παίξει με άλλο σκυλί.

Ένας πιτμπουλάκος που θεωρούνταν ο αληταράς της Έδεσσας όπως τον έλεγαν, είναι αυτή τη στιγμή ένα πολύ υπάκουο και καλό σκυλί, κατάλληλο για διαμέρισμα, και ιδιαίτερα φιλικό με τον κόσμο που έρχεται στο σπίτι! Όταν υιοθετήθηκε είχε διροφυλάρια και ένα χαμηλό τίτλο λεϊσμάνιας. Πλέον με τη φροντίδα της οικογένειάς του που ανέλαβε τα ιατρικά του έξοδα και τη μεταφορά του ταξιδεύοντας για να τον φέρει στην Αθήνα, έχει γίνει περδίκι και απλά γίνονται οι έλεγχοι ρουτίνας για τη λεϊσμάνια.

Όλοι θαυμάζουν και αγαπούν τον Ziggy λέγοντας πως θα ήθελαν ένα σκυλί σαν κι αυτόν, υπάρχουν φίλοι που τον επισκέπτονται για τον δούν... περνώντας από το σκληρό παρελθόν του σε μια καταπληκτική ζωή με απεριόριστη αγάπη, ο πιτμπουλάκος από την Έδεσσα εκτίμησε για πάντα τους ανθρώπους που του άλλαξαν τη ζωή και είναι απόλυτα στοργικός μαζί τους χωρίς να έχει κάνει ποτέ κάποια επιθετική κίνηση προς αυτούς!
Close the dialog

Spike

Close the dialog

Spike


H ΜΑΡΘΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ SPIKE ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 8 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΩΝ! ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ?

Η Martha Alexandridou υιοθέτησε τον Spike, ένα ημίαιμο pitbull ηλικίας ΑΝΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ από τους δρόμους της Αλεξανδρούπολης και από αδέσποτο τον μετέτρεψε σε ΛΟΡΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!

Στην οικογένεια υπήρχε ακόμα ένα σκυλάκι το οποίο είχε υιοθετηθεί σε ηλικία 6 ετών και με το οποίο τα πήγαν πάρα πολύ καλά!

Ο πιτμπουλάκος αμέσως τσιπαρίστηκε και για καλή του τύχη ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΕ, αφού κατά τη στείρωσή του διεπιστώθη ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ στον ένα όρχι!!

Επίσης λόγω του ότι η στοματική του κοιλότητα είχε πολύ κακή υγιεινή καθαρίστηκαν τα δόντια του. Οι εξετάσεις του ήταν καλές χάρη στη φροντίδα των ανθρώπων του κέντρου της πόλης τόσα χρόνια.

Πλέον αποτελεί ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες ζει ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ μαζί τους, ενώ με τη σειρά του σκορπίζει κι αυτός ευτυχία!

Η οικογένειά του ευχαριστεί τους κτηνίατρους ΣΤΑΥΡΟ ΚΗΡΟΥΔΗ και ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΡΑ (Stavros Kiroudis Mpatra Maria) για την αγάπη και τη βοήθειά τους, τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν τόσα χρόνια LilliumDesign Mauraganis Meropi Bogiatzoglou Constantinos Mavraganis Antonis Ebros Karina Karamova Kalina Tsankova Tsanova και φυσικά το ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, που έκανε την υιοθεσία!

Close the dialog

Τίγρης

Close the dialog

Τίγρης


Η ΠΟΠΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΤΙΓΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 2 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ?

Τον Τίγρη τον είχε βρει η Πόπη πριν από 3,5 χρόνια στο δρόμο. Είχε τότε ηλικία 2 ετών περίπου, και ήταν σε άσχημη κατάσταση, ταλαιπωρημένος, αδύνατος, και με μια αρκετά μεγάλη και βαθιά πληγή στο λαιμό του!

Του παρείχε ιατρική περίθαλψη και φαγητο καθημερινά επί 3 μήνες,μεχρι που κάποιοι τον απομάκρυναν 8 χλμ μακριά απο το σημείο όπου τον φρόντιζε...

Αφου τον έψαχνε για 2 μήνες χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μια μέρα είδε τη φωτογραφία του στη σελίδα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το σχόλιο έγραφε πως τον είχαν παρατήσει πρόσφατα στο Φιλιππείο!
Επικοινώνησε αμέσως με το τηλέφωνο που υπήρχε στη φωτογραφία και την επόμενη μέρα ο Τίγρης ηταν επιτέλους μαζί της στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού με κατεύθυνση προς το εξοχικό!!

Δεν μπορούσε με τίποτα να τον αφήσει εκεί ούτε να τον μεταφέρει στο σημείο όπου τον είχε βρει αρχικά.

Έτσι τον υιοθέτησε!!!!!!!!!!!Εδω και 3,5 χρόνια λοιπόν ειναι μέλος της οικογένειάς της και ζουν ευτυχισμένοι μαζί! Έχει στειρωθεί και κάνει παρέα με την πιτμπουλίτσα του αδερφού της!
ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΑΡΙΑ, γιατι έβλεπαν ενα άγριο pitbull... Παρόλα αυτά εκείνος έδειξε εμπιστοσύνη και αγάπη απο την πρώτη στιγμή στην Πόπη και στην οικογένειά της, αλλά και μεγάλη αδυναμία στα παιδάκια των φίλων τους!!!!!
Close the dialog

Μούτρο

Close the dialog

Μούτρο


Ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΓΓΟΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΜΠΟΥΛΑΚΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΕ ΜΟΥΤΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 3 ΕΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;

"Πάντα μου άρεσαν τα pitbull
και πάντα τα φοβόμουν
Πάντα έλεγα ότι δεν θα πάρω ποτέ pitbull...

Μου άρεσε το χρώμα τους και το τρίχωμα τους και τα φοβόμουν γιατί ένας γείτονας είχε ένα pitbull, δεμένο με μια χοντρή αλυσίδα και όταν πέρναγα μου γάβγιζε...
Όταν το ρώτησα γιατί γαβγίζει έτσι άγρια όταν περναω αυτός μου απάντησε
'γιατί είναι άγριο σκυλί, είναι από την φύση τους επιθετικά σκυλιά'

Έχω φωτογραφίσει αρκετά πίτμπουλ σε πολλές φιλοζωικές και πάντα έβλεπα κάτι άλλο στα μάτια τους. Έβλεπα σαν να μου λένε 'δεν είμαι αυτό που νομίζεις, άγριο με κάνουν οι άνθρωποι, δεν είναι στο χαρακτήρα μου'.

Βρέθηκε στο δρόμο μου 'το μούτρο'. Στην αρχή όταν το είδα έτσι ξαφνικά φοβήθηκα, με αυτό το τεράστιο κεφάλι όποιος το βλέπει φοβάται αλλα άμεσος κατάλαβα ότι αυτός φοβάται περισσότερο από μένα.
Με άφησε να τον πλησιάσω, όταν τον είδα καλύτερα είδα ότι είχε ψώρα. Το τάισα και το πήρα σπίτι μου. Καμία σχέση με του γείτονα, αυτός είναι παιχνιδιάρης, χαδιάρης και πολύ λίγο φοβικός με τους ανθρώπους (του έφυγε ο φόβος).

Αυτό είναι το pitbull το αδέσποτο!
Αυτός είναι άλλος ένας καινούργιος φίλος μου!
Αυτός είναι 'το μούτρο'!!!

Αν ξαναυιοθετήσω άλλο ένα σκυλί θα είναι σίγουρα πίτμπουλ, από τα δεκάδες που υπάρχουν στα καταφύγια τον φιλοζωικών και δεν θα κοιτάξω ηλικία!
Η μάλλον θα κοιτάξω ηλικία, θα πάρω το πιο μεγάλο σε ηλικία, κάποια γιαγιά πιτμπουλίνα ίσως..."

PHOTOS BY GIANNΙS LIGGOS
Close the dialog

Tubo

Close the dialog

Tubo


Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΠΙΤΜΠΟΥΛΑΚΟΥ TUBO ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Η ΜΥΡΤΩ ΕΝΩ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΛΕΙΣΜΑΝΙΑ (ΚΑΛΑΖΑΡ) ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 9 ΕΤΩΝ!
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΙΤΜΠΟΥΛ?

"Τον Αύγουστο του 2011 πηγαίνοντας βόλτα εντόπισα ένα μαύρο μεγαλόσωμο ημίαιμο πίτμπουλ στο πάρκιν ενός γηροκομείου. Ήταν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, αδυνατισμένος, με έλκη σε όλο του το σώμα εξαιτίας του καλαζάρ και μύγες που τον ενοχλούσαν ασταμάτητα.
Παρότι είχε ταυτότητα από φιλοζωική το ζώο προφανώς ήταν αφημένο στη μοίρα του.

Την επόμενη μέρα το πρωί έσπευσα με κονσέρβες και νερό για να δω τι μπορώ να κάνω. Το σκυλί όταν του έβαλα την κονσέρβα την μύρισε και απλά έριξε το κεφάλι του πάλι στο χαλίκι. Του έβαλα νερό και ευτυχώς ήπιε λίγο! Βλέποντας τον σε αυτή την κατάσταση τον σήκωσα στην αγκαλιά μου,διότι δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, και τον μετέφερα στον κτηνίατρο για να μου πει τι μπορούσε να γίνει. Μου είπε πως ο σκυλάκος ήταν περίπου 9 ετών, ζύγιζε 24 κιλά και προφανέστατα έπασχε από καλαζάρ. Του πήραμε αίμα και μου είπε πως με αγωγή του έδινε περίπου 3 μήνες ζωής. Αποφάσισα να το προσπαθήσω μαζί του και να του προσφέρω τους 3 καλύτερους μήνες της ζωής του που όπως και να έχει του άξιζαν. Ξεκινήσαμε λοιπόν την αγωγή και σε δυο εβδομάδες είχε ήδη πάρει λίγα κιλά και τα πάνω του.

Όταν τον έφερα σπίτι φοβόταν πάρα πολύ τους ανθρώπους αφού εμφανώς είχε φάει πολύ ξύλο και κάθε φορά που έβλεπε άντρες μεγάλης ηλικίας γρύλιζε και έκανε πίσω.
Επίσης στη βόλτα όποτε βλέπαμε άλλο σκύλο στο δρόμο έκανε σαν τρελός και έκανε να ορμήσει. Ο κτηνίατρος με είχε ενημερώσει ότι υπήρχαν ενδείξεις πως είχε χρησιμοποιηθεί σε κυνομαχίες χωρίς βέβαια να μπορούμε να το ξέρουμε. Με πολύ προσπάθεια μάθαμε όχι μόνο να αγνοούμε τα άλλα σκυλιά αλλά και λίγο πριν τον χάσω πλησιάσαμε διστακτικά και κουνήσαμε την ουρά μας σε μια σκυλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περιττό να πω πως με έπιασαν τα κλάματα!!!!!
Κάτι άλλο αξιοπρόσεκτο ήταν πως σιγά σιγά μετά από μερικούς μήνες που κρατούσα χώρια τον άλλο μου σκύλο έμαθε να τον ανέχεται θα έλεγα και μπορούσε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα!

Δεν λέρωσε ποτέ μέσα, ήταν από την αρχή υπάκουος κυρίως σε εμένα και αν εξαιρέσουμε μερικές άτυχες στιγμές που έβαλε τη μουσούδα του στα σκουπίδια και ανέβηκε στο κρεβάτι ήταν ένας άψογος κύριος!

Ο Tubo όπως τον ονομάσαμε έφτασε τα 38 κιλά και έμεινε μαζί μας 3 χρόνια και 3 μήνες ΔΗΛΑΔΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. Ένα σκυλί τόσο δυνατό που όπως είπε και ο ίδιος ο κτηνίατρος ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ!
Όταν σου γυρνάει για πρώτη φορά την κοιλιά του να το χαϊδέψεις, όταν τρέχει στη πόρτα να σε καλωσορίσει μετά τη δουλειά, όταν ειδικά στην περίπτωση αυτή περνάει δίπλα από άλλον σκύλο χωρίς να βγάλει άχνα και σε κοιτάει μετά στα μάτια όλο χαρά για να σου δείξει ότι το έκανε για σένα!!

Ο Tubo χειροτέρευσε ένα πρωί του Δεκέμβρη και το βράδυ αφού γύρισα από την δουλειά και τον πήρα αγκαλιά έφυγε μέσα σε ένα τέταρτο....
Δεν ξέρω αν περίμενε ή αν ήταν η ώρα του...
Είμαι πραγματικά περήφανη για εκείνον και ήταν τιμή μου να περάσουμε αυτά τα χρόνια παρέα!!"
Close the dialog

Κάρμα

Close the dialog

Κάρμα


Η ΓΙΩΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΗΜΙΑΙΜΗ ΠΙΤΜΠΟΥΛΙΝΑ ΚΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΘΕΙ, ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 5 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ?

Η ημίαιμη αυτή πιτμπουλίνα ηλικίας 5 ετών βρέθηκε εγκαταλελειμένη στο Ρέντη...
Επί 4 μήνες περιφερόταν κοκκαλιασμένη και κοιμόταν σε μια ανοιχτή κούτα έξω από μια βιοτεχνία, πολλές φορές μέσα στη βροχή, καθώς ήταν χειμώνας. Οι εθελοντές της περιοχής την τάιζαν και την φρόντιζαν...

Περισυλλέχθη και μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ με σκοπό να στειρωθεί.

Λίγο πριν επανενταχθεί η τύχη της αλλαξε αφού την είδε και την ερωτεύτηκε η Γιώτα, και όταν παρά τις κοινοποιήσεις δεν υπήρξε κανένα άλλο ενδιαφέρον υιοθεσίας αποφάσισε να τη βάλει για πάντα στη ζωή της και να τη γλυτώσει από τους δρόμους!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κάρμα στο σπίτι που ζει έχει ένα ΔΙΔΥΜΟ ΑΔΕΡΦΟ! Μεταφορικά βέβαια, αφού μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό με τον πιτμπουλάκο Ozzy που είχε ήδη υιοθετήσει η Γιώτα το 2013!

Τα δύο ζαφειρομάτικα παιδιά είναι πλέον αχώριστα και ζουν αρμονικά μαζί, χαρίζοντας ατέλειωτη ευτυχία στη Γιώτα που αντικρύζει τα όμορφα ευτυχισμένα προσωπάκια τους κάθε μέρα!

Η Κάρμα είναι πολύ χαδιάρα και ήσυχη, δίνει χεράκια, γυρνάει την κοιλίτσα της και αποζητά συνέχεια την αγάπη.
Από την πρώτη στιγμή τα πήγε τέλεια με τον Ozzy, δεν λέρωσε ποτέ μέσα, και σύντομα άρχισαν να βγαίνουν βόλτες ταυτόχρονα χωρίς δυσκολία.

Όταν βρέθηκε ήταν αρκετά φοβισμένη και μαζεμένη, πλέον με την ασφάλεια που αισθάνεται έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις φοβίες της, εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους και στη βόλτα τρέχει χαρούμενη σαν ελαφίνα!

Ευχαριστούμε θερμά για τις μεταφορές της και την προσωρινή φιλοξενία της την Αναστασία Σιδεράτου, που συνέβαλε με αυτό τον τρόπο στην σωτηρία της!
Close the dialog