x

Δεν είσαστε συνδεδεμένοι. Παρακαλούμε κάντε είσοδο στον λογαριασμό σας ή δημιουργείστε έναν εδώ!

full screen background image
PITBULL
NEWS

Το παιχνίδι διδάσκει στα κουτάβια τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς, καθιστώντας τα ικανά να αναπτύξουν την απαραίτητη «τέχνη» και την εμπιστοσύνη για να γίνουν παίκτες μέσα στο εξαιρετικά πολύπλοκο και εκλεπτυσμένο κοινωνικό σκηνικό των ενήλικων σκυλιών.

pitbull
Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2015-05-01   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 118502
 

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε για τα πίτμπουλ

Τι είναι το «Πιτ Μπουλ»;

Επικρατεί μεγάλη σύγχυση γύρω από τον όρο «πίτμπουλ». Κάτι που δεν είναι περίεργο, καθώς ο όρος αυτός δεν περιγράφει μόνο μία μόνο φυλή σκύλων. Ανάλογα με το ποιον ρωτάμε, μπορεί να αναφέρεται σε έναν αριθμό φυλών από 2 έως και 5, καθώς και όλες τις διασταυρώσεις αυτών των φυλών.
Ο πιο αυστηρός και ίσως ο πιο ακριβής ορισμός του όρου «πίτμπουλ» αναφέρεται σε 2 μόνο φυλές: Το Αμερικάνικο Πιτ Μπουλ Τεριέ (APBT) και το Αμερικάνικο Σταφορντσάι... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2016-07-07   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 15054
 

Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά παρατημένα πίτμπουλ;

Το παραπάνω ερώτημα ανακύπτει συχνά σε όσους παρακολουθούν τη ροή των αγγελιών αδέσποτων σκύλων στις φιλοζωικές σελίδες.

Με πόνο ψυχής οι απανταχού υποστηρικτές της φυλής βλέπουν τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό των σκύλων αυτών να καταλήγουν στους δρόμους και στα καταφύγια, όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και παγκοσμίως. Σε πολλές δυστυχώς περιπτώσεις θανατώνονται, σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία. Μάλιστα στις Η.Π.Α. αποτελούν τη φυλή με το υψηλότερο ποσοστό που καταλήγει σ... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2016-08-10   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 8031
 

Pitbull που ψάχνει σπίτι 6 χρόνια
στην ταινία Transformers 5

Συγχαρητήρια Freya!!

Όποιον αστέρα του hollywood και να ρωτήσετε, θα σας πει ακριβώς το ίδιο: "Αντιμετωπίζεις μεγάλη απόρριψη μέχρι τελικά να τα καταφέρεις!"

Κάτι που είναι πέρα για πέρα αλήθεια για την Freya, ένα πιτμπουλάκι αποκαλούμενο ως "Ο πιο μοναχικός σκύλος της Βρετανίας" από την εφημερίδα Mirror τεύχος Μαϊου, αφού η εφημερίδα έμαθε ότι βρίσκεται υπό την φροντίδα του καταφυγίου Freshfields Animal Rescue στο Λίβερπουλ επί 6 ολόκληρα χρόνια!

Κατά την διάρκεια α... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2016-08-15   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 6720
 

8+1 συμβουλές για να δροσίζεται ο σκύλος το καλοκαίρι

Η ζωή στην Ελλάδα το καλοκαίρι με το αγαπημένο μας pitbull είναι σοβαρή υπόθεση! Κι ενώ εμείς βάζουμε το aircondition και δροσιζόμαστε, τα πιτμπουλάκια μας όμως θέλουν να βγουν βόλτα, να παίξουν, και γενικά να κάνουν δραστηριότητες, ίσως και περισσότερες από ότι τον χειμώνα... και για όλα αυτά δεν καλύπτονται μόνο με το κλιματιστικό!

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε 8 + 1 συμβουλές, για το τι μπορούμε να κάνουμε για τα σκυλάκια μας, ώστε να τα προστατέψουμε από την υπερβολική... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2016-11-22   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 5873
 

11 από τα πίτμπουλ που λατρέψαμε το 2016

Η λίστα με τα αγαπημένα μας πίτμπουλ δεν έχει τέλος. Είναι τόσα πολλά αυτά που μας δίνουν ελπίδα, που μας εμπνέουν, που μας κάνουν να γελάμε… Είναι τόσο πολλά αυτά που αγαπούμε, αλλά και αυτά που χάσαμε αυτή τη χρονιά…
Έτσι, αφού κοιτάξαμε την αρχική μας λίστα με τα τουλάχιστον 10 εκατομμύρια πίτμπουλ που λατρέψαμε από τον Ιανουάριο αυτής της χρονιάς, καταφέραμε να τη συρρικνώσουμε, σε μόλις πάνω από 10!

Κι επειδή πάντα θα έχουμε ξεχάσει μερικά και θα υπάρχουν κι άλλα, μπ... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2014-12-21   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 5685
 

Τι είναι το λεγόμενο 'πίτμπουλ';

Πρόκειται για έναν όρο ο οποίος έχει επικρατήσει για να αναφερόμαστε σε μια κατηγορία φυλών με παρόμοια χαρακτηριστικά και όχι σε κάποια συγκεκριμένη φυλή.

Ουσιαστικά οι κυριότερες από αυτές τις φυλές είναι:
- American Pit Bull Terrier ή APBT
- American Staffordshire Terrier ή AMSTAFF
- English Staffordshire Bull Terrier ή STAFFY

Συνηθίζουμε να κατατάσσουμε ένα σκύλο στην κατηγορία αυτή με βάση το φαινότυπό του, δηλαδή εξωτερικά χαρακτηριστικά που προσομοιάζουν σε ... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2016-10-01   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 4650
 

Hulk, ίσως το μεγαλύτερο pitbull του κόσμου

Εάν πρόκειται να πάρεις έναν εκπαιδευμένο σκύλο για φύλακα, τότε θα ήθελες οπωσδήποτε ένα pitbull που να ζυγίζει 79 κιλά. Σας παρουσιάζουμε τον Hulk, ένα πελώριο pitbull που ζει στις Ηνωμένες πολιτείες με την μόνη διαφορά ότι ζυγίζει κοντά στα 79 κιλά. Ο Hulk δεν είναι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα πίτμπουλ στον κόσμο, αλλά επίσης έχει εκπαιδευτεί ως ένας επαγγελματίας φύλακας σκύλος.

Μην αφήνετε το μέγεθός του να σας τρομάζει, αυτός ο ευγενικός γίγαντας είναι ένας πάρα πολύ ... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2018-02-04   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 4481
 

Η απίστευτη ιστορία του Chance, ενός
πίτμπουλ με φωνή που μιλά για τις κυνομαχίες

Chance σημαίνει ευκαιρία και είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, την οποία διηγείται ένα ανεπτυγμένο νεαρό πίτμπουλ που βρίσκει φωνή να εναντιωθεί στο βάρβαρο σπορ των παράνομων κυνομαχιών.

Στον βάρβαρο κόσμο των παράνομων κυνομαχιών, οι σκύλοι εκπαιδεύονται και αναγκάζονται να παλέψουν μέχρι θανάτου.

Ο Chance είναι ένα κουτάβι πίτμπουλ που διαθέτει ειρηνική ψυχή και ευρηματικό μυαλό. Δυστυχώς θα αποχωριστεί από νωρίς την ευτυχισμένη του οικογένεια, αφού αγοράστηκε απ... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2016-12-27   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 4186
 

Πίτμπουλ περίμενε μάταια τους δικούς του στα χιόνια

Ο Όλι-Λου, αυτό το όμορφο πιτμπουλάκι που φαίνεται στην φωτογραφία, έχει συγκινήσει τους πάντες με την πίστη του ότι κάποια μέρα θα επιστρέψουν οι δικοί του. Βρέθηκε να τους περιμένει κουλουριασμένος στην κουνιστή πολυθρόνα τους, δίπλα από υπόλοιπα σκουπίδια που πέταξε η οικογένεια του όταν αποφάσισε να μετακομίσει και να τον αφήσει πίσω- και πάνω σε ένα χιονισμένο πεζοδρόμιο.. Μάταια όμως..

Το γεγονός έλαβε χώρα στο Ντιτρόιτ των Η.Π.Α., και για καλή του τύχη το σκυλάκι δι... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2018-03-12   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 3868
 

Στατιστική έρευνα καταγράφει τον αριθμό των παρατημένων πίτμπουλ του 2017

Λόγω του φαινομένου της ολοένα και αυξανόμενης έξαρσης των εγκαταλείψεων των πίτμπουλ στη χώρα μας, το Pitbull-Rescue.gr αποφάσισε να καταγράψει τα περιστατικά με τα παρατημένα πίτμπουλ και ημίαιμα πίτμπουλ από κάθε περιοχή της Ελλάδας στη διάρκεια του έτους που πέρασε. Πηγή ήταν οι αναρτήσεις που έγιναν αποκλειστικά στο κοινωνικό δίκτυο facebook κατά το έτος 2017.
Η έρευνα περιλαμβάνει όλες τις δημοσιεύσεις που συγκεντρώθηκαν υπό μορφή φωτογραφιών και κ... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2013-10-14   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 3854
 

5 τρόποι που σαμποτάρεις την εκπαίδευση του σκύλου σου

Ως γνωστόν πλέον, όλοι οι σκύλοι εκπαιδεύονται. Τώρα αν θα «εκπαιδευτούν» να είναι μικροί κανίβαλοι μέσα στο σπίτι ή θα εκπαιδευτούν να συμπεριφέρονται σωστά ώστε να συμβιώνεις αρμονικά μαζί τους, αυτό εξαρτάται από εσένα φίλε σκυλογονέα.
Οι πράξεις σου κατά την διάρκεια της ανατροφής του σκύλου σου, έχουν καθοριστικές συνέπειες στην μετέπειτα συμπεριφορά του σκύλου. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων συμπεριφέρονται κατά τέτοιο τρόπο, που άθελά τους, σαμ... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2015-12-11   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 3693
 

Celebrities τρελοί και παλαβοί για τα πίτμπουλ τους

Τα πίτμπουλ έχουν απίστευτα πολλούς φαν που είναι αστέρες του Hollywood! Αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω celebrities που λατρεύουν τα πιτάκια τους!

Kaley Cuoco

H Kaley Cuoco είναι μεγάλη υποστηρίκτρια των πίτμπουλ. Τα έχει αποκαλέσει «τους καλύτερους σκύλους του κόσμου» και η ίδια έχει 3 διασωσμένα πιτμπουλ, τους Loretta, Norm και Shirley.
Στο γάμο της, είχε φτιάξει μέχρι και την τούρτα για εκείνη και τον πρώην σύζυγο της και πρωτ... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2013-09-01   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 3511
 

Πιτμπουλ έσωσε γυναίκα από τις γραμμές του τρένου

Μια σκυλίτσα πιτμπουλ, η Λίλυ, έγινε διάσημη, αφού κατάφερε να σώσει την ιδιοκτήτρια της από βέβαιο θάνατο. Η μεθυσμένη γυναίκα είχε πέσει αναίσθητη πάνω στις γραμμές του επερχόμενου τρένου και η 8χρονη σκυλίτσα την έσυρε, σώζοντας της τη ζωή.

Ο μηχανικός της αμαξοστοιχίας ο οποίος ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας, ανέφερε πως είδε ένα σκύλο να τραβάει με τρομερή δύναμη μια γυναίκα. Ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να σταματήσει το τρένο, όταν άκουσε έναν θόρυβο και νόμιζε πως ... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2016-09-10   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 3376
 

Αδέσποτο pitbull άλλαξε τη ζωή
της πρωταγωνίστριας στον Εξορκιστή

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται την ταινία "Ο εξορκιστής" το πρώτο που τους έρχεται στο μυαλό είναι αυτή η ανατριχιαστική σκηνή όπου το κεφάλι του μικρού κοριτσιού κάνει μία πλήρη περιστροφή 360 μοιρών.
Η ηθοποιός που υποδείεται αυτό το κοριτσάκι δεν είναι άλλη από την Linda Blair, και σήμερα, στα 56 της, έχει αναλάβει έναν πολύ δύσκολο ρόλο: αυτόν της διάσωσης ζώων.

Όπως η Blair έχει δηλώσει σε εκπομπή, μέχρι και την δεκαετία του 90 ασχολιόταν μόνο με την βιομηχανία... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2016-01-06   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 3218
 

Το pitbull που απέρριψες, σήμερα το θαυμάζεις

Τον Οκτώβριο του 2013 παρέλαβα στην Αθήνα έναν υπέροχο σκύλο, τον Volvo.

Αυτός ο σκύλος, μάλλον έχει πολύ μεγαλύτερη ιστορία από αυτή που γνωρίζουμε. Βρέθηκε κάπου στη Ρουμανία, σε ένα χαντάκι ετοιμοθάνατος, γεμάτος πληγές και υποσιτισμένος, ενώ πολλά από τα δόντια του ήταν κατεστραμμένα.

Γνωστοί φιλόζωοι, επισκέφθηκαν το κυνοκομείο που τον φιλοξενούσε και επικοινώνησαν μαζί μου ρωτώντας με μήπως θα ήθελα να αναλάβω κάποιο σκύλο. Τους δήλωσα τότε, πως θα μπορέσω να αναλ... Περισσότερα

Χρήστης: Marina Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2016-12-09   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 3181
 

Ο Λευκός Θεός, ο Κυνομάχος Volvo και ο Μπόμπος!

Ξεγελάστηκα από τη φωτογραφία! Δεκάδες σκύλοι που έτρεχαν στους δρόμους. Ήταν ιδανική για το άρθρο μου ο αρχηγός της αγέλης. Μετά μπήκε η περιέργεια σαν ίωση μέσα μου. Ποιος είχε τραβήξει αυτή τη φωτογραφία; Ήταν σαφές ότι δεν ήταν προϊόν photoshop. Μια εκατοντάδα σκύλων έτρεχαν παράλληλα. Δεν ήταν δύσκολο να βρω την πηγή της. Ήταν ένα από τα βασικά πλάνα μιας ταινίας με σκύλους…και ενθουσιάστηκα!

Η ταινία ονομάζεται ο Λευκός Θεός. Στην περιγραφή δεν υπήρχαν πολλά στοιχεία... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2014-12-21   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 3162
 

Μια δεύτερη ευκαιρία για τα πίτμπουλ! Το ήξερες ότι...

- ΜΟΛΙΣ ΤΟ 5% όλων των σκύλων στις Η.Π.Α. είναι πίτμπουλ

- ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ το 40% των σκύλων που βρίσκονται στα καταφύγια σήμερα χαρακτηρίζονται ως φυλές "bully" (bully breeds)

- ΟΜΩΣ οι φυλές "bully" περιλαμβάνουν 12 διαφορετικές φυλές σκύλων, ξεκινώντας από τα Boston Terrier και φτάνοντας ως τα Mastiff Napolitano


ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ PITBULL

- 19ος αιώνας: Πρωτοδημιουργήθηκε στην Αγγλία από διασταυρώσεις των Αγγλικών Μπουλντόγκ και των Τεριέ -> Ονομάζονταν "... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2013-09-01   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 2839
 

Ελληνας σε σπείρα με κυνομαχίες

Περισσότερα από 350 σκυλιά -στην πλειοψηφία τους pit bull- έδιναν καθημερινά μάχη για την επιβίωσή τους σε αυτοσχέδιες αρένες που είχαν στήσει οι κάτοχοί τους για να θησαυρίζουν από τις αιματηρές μονομαχίες τους! Αν έχαναν, τα εκτελούσαν εν ψυχρώ ή τα παρατούσαν να πεθάνουν από τα βαριά τους τραύματα! Μεταξύ των τριάντα διοργανωτών κυνομαχιών που συνελήφθησαν στη μεγαλύτερη αμερικανική ομοσπονδιακή επιχείρηση των τελευταίων ετών καταδικάστηκε και ένας 50χρονος Ελληνας!

Επί... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2015-07-22   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 2752
 

Οι σκύλοι του Michael Vick

Όταν ο Michael Vick συνελήφθη, έγινε πρωτοσέλιδο ο ίδιος αλλά και τα πιτμπουλ που είχε στην κατοχή του.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι έγινε μετά και ένα νέο βιβλίο έρχεται να αποκαλύψει την συγκλονιστική αυτή ιστορία. Το ενδιαφέρον στην ιστορία του Michael Vick, δεν είναι μόνο να παρατηρεί κανείς το πώς ένας διάσημος και ένας από τους πιο έξυπνους και πλούσιους ποδοσφαιριστές, καταστράφηκε χάνοντας συμβόλαια εκατομμυρίων και μεγάλους χορηγούς, αλλά και να παρακολουθεί τ... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2015-09-04   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 2747
 

Το φάσμα της συμπεριφοράς προς άλλους σκύλους

Οι σκύλοι θα είναι πάντα σκύλοι. Η επιθετικότητα μεταξύ τους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Είναι δικό σας καθήκον να καθοδηγήσετε το σκύλο σας με επιτυχία!

Σε όλες τις φυλές, τα επίπεδα ανεκτικότητας προς άλλους σκύλους ποικίλλουν από πολύ κοινωνικούς με άλλους σκύλους έως και πολύ επιθετικούς προς άλλους σκύλους.
Τα περισσότερα καλά κοινωνικοποιημένα πίτμπουλ βρίσκονται συνήθως κάπου στη μέση. Ακόμα και με τη βοήθεια κοινωνικοποίησης και μαθημάτων υπακοής, αυτή η φυλή... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2015-08-20   |   Σχολιασμοί: 1Προβολές: 2619
 

Pitbull ήρωες - ιστορίες θάρρους κι αφοσίωσης!

Είναι πολλές οι ιστορίες που κυκλοφορούν για πίτμπουλ που έχουν δείξει απίστευτο θάρρος, αφοσίωση και ηρωισμό! Διαλέξαμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές:

Γουίλα
Ο 11χρονος Γκάρι Γουάτκινς κυνηγούσε σαύρες όταν το πίτμπουλ της οικογένειάς του, η Γουίλα, έτρεξε και έπεσε πάνω του με το σώμα της πετώντας τον μακριά. Η μητέρα του Γκάρι, Λόρι, που είδε όλη τη σκηνή, στην αρχή εξεπλάγην γιατί η Γουίλα πάντα έπαιζε πολύ ευγενικά με τα παιδιά. Όμως η έκπληξή της γρήγορ... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2013-09-01   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 2546
 

Prince ο σκύλος θαύμα

Ο Prince είναι ένας από τους εννέα σκύλους που πήραν μέρος στον διαγωνισμό της Αμερικάνικης οργάνωσης κατά της κακοποίησης των ζώων. Από όλους τους διαγωνιζόμενους, ήταν το πιτμπουλ ο Prince που εντυπωσίασε τους κριτές περισσότερο, για το πάθος του να πιάνει μπάλες του baseball.

Το - σχεδόν 2 ετών - πιτμπουλ, έχασε το ένα πόδι του και έχει λάμες στο άλλο, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο. Ο πρόεδρος της οργάνωσης ASPCA δήλωσε πως τον συγκεκριμένο σκύλο δεν τον σταματάει τίποτα... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2013-09-01   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 2545
 

Με αίμα αθώων σκυλιών κερδίζουν χιλιάδες ευρώ

Χορός χιλιάδων… ματωμένων ευρώ στήνεται γύρω από αγώνες κυνομαχιών που διοργανώνονται στο Ηράκλειο. Αθώα σκυλιά, εκπαιδευμένα με τον πλέον σκληρό τρόπο, αποτελούν τους βασικούς πρωταγωνιστές σε αιματοβαμμένα θεάματα, που πραγματοποιούνται δυστυχώς και στην πόλη μας.

Το φαινόμενο φαίνεται πως έχει αρχίσει να παίρνει και διαστάσεις, με τα ραντεβού και τα στησίματα της πρόχειρης σιδερένιας αρένας να είναι όλο και πιο συχνά.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι κυνομαχίες... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2018-06-05   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 2455
 

Οργάνωση στη Φιλαδέλφεια σώζει και εκπαιδεύει πίτμπουλ για την αστυνομία

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΗΠΑ) – Σε όποιο καταφύγιο ζώων της χώρας και να μπείτε, θα το βρείτε εγγυημένα γεμάτο από πίτμπουλ. Σκύλους όπως η Wildflower (Αγριολούλουδο), που διασώθηκε από την Carol Skaziak μέσω ενός σχεδίου που ονομάζεται «Πεταμένοι Σκύλοι».

Ο κόσμος μάλλον θα είναι πάντα διχασμένος στο θέμα της συμπεριφοράς των πίτμπουλ, όμως αν βρισκόταν μια λύση ώστε τα διασωσμένα πίτμπουλ να ενσωματωθούν και πάλι στην κοινωνία, η... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2015-07-07   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 2098
 

Stabby, ο τετράποδος Λοχίας στον A΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ένας από τους πιο ηρωικούς στρατιώτες του πρώτου παγκοσμίου πολέμου δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ένας σκύλος, ονόματι Λοχίας Στάμπι.

Ο Στάμπι ήταν ένας αδέσποτος σκύλος, ράτσας πιτμπουλ, που ζούσε στην πανεπιστημιούπολη του Γέιλ, το 1917. Στο Γέιλ είχαν εγκατασταθεί ορισμένα αμερικανικά στρατεύματα, που εκπαιδεύονταν για τον πόλεμο. Ένας από τους στρατιώτες, ο Ρόμπερτ Κόνροϊ, τον είδε και αποφάσισε να τον κρατήσει. Του έδωσε το όνομα Στάμπι, δηλαδή «κοντόχοντρος», λόγω της ουρά... Περισσότερα

Χρήστης: Argy Pitbull Rescue Greece   |   Ημερομηνία: 2013-09-01   |   Σχολιασμοί: 1Προβολές: 1767
 

Τέλος στο BSL στη Μασαχουσέτη

Γιορτάζουν όλοι για την επιτυχία! Ο Κυβερνήτης Deval Patrick αλλάζει τους νόμους των ζώων προς το καλύτερο!

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να συμβεί κάτι θετικό για να ωφεληθούν τα ζώα από το νόμο. Ειδικότερα τα θέματα που είναι σχετικά με το BSL (Breed Specific Legislation) που αφορούν στις διακρίσεις φυλής αλλά και όσα αφορούν σε κακοποίηση και παραμέληση ζώων. Το νομοσχέδιο S 2192 πρόκειται να ωφελήσει όλα τα ζώα συντροφιάς στη Μασαχουσέτη και είναι ένα τεράστιο βήμα για την κ... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2016-07-27   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 1650
 

Η αγαπημένη μέρα του Cherry

Ο Cherry (κεράσι), ο οποίος ήταν ανάμεσα στα περισσότερα από τα 50 πίτμπουλ τα οποία αφαιρέθηκαν από την παράνομη αρένα κυνομαχιών η οποία φιλοξενούνταν στο σπίτι του διάσημου πασαδόρου Michael Vick στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ το 2007, έχει πλήρως αποκατασταθεί και ζει με την αγαπημένη του οικογένεια από το 2010. Το υπάκουο αυτό pitbull αγαπάει την κολύμβηση, να αράζει με την οικογένειά του και να αγκαλιάζει τα μικρά γατάκια.

Ο Cherry που απλά λατρεύει τα γατάκια, έχει τώρα 2 γ... Περισσότερα

Χρήστης: sockod   |   Ημερομηνία: 2019-03-09   |   Σχολιασμοί: 0Προβολές: 1567
 

10 λόγοι γιατί τα πίτμπουλ είναι κορυφαία

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους τα πίτμπουλ τα σπάνε...10. Τα πίτμπουλς είναι σχετικά υγιή σκυλιά. Είναι αλήθεια ότι κάθε φυλή (συμπεριλαμβανομένων και των ημίαιμων) μπορούν να κληρονομήσουν γενετικές ασθένειες. Έχοντας σώσει δεκάδες σκυλιά ράτσας πίτμπουλ, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η πιο συχνή γενετική ασθένεια είναι
η δυσπλασία κυρίως των πίσ... Περισσότερα