x

Δεν είσαστε συνδεδεμένοι. Παρακαλούμε κάντε είσοδο στον λογαριασμό σας ή δημιουργείστε έναν εδώ!

full screen background image
PITBULL
NEWS

Το παιχνίδι διδάσκει στα κουτάβια τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς, καθιστώντας τα ικανά να αναπτύξουν την απαραίτητη «τέχνη» και την εμπιστοσύνη για να γίνουν παίκτες μέσα στο εξαιρετικά πολύπλοκο και εκλεπτυσμένο κοινωνικό σκηνικό των ενήλικων σκυλιών.

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατή μόνο σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και πλήρως αποδεχτεί χωρίς καμία επιφύλαξη αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν αποδέχεστε οποιονδήποτε από αυτούς, παρακαλούμε να εγκαταλείψετε την παρούσα ιστοσελίδα και να μην την χρησιμοποιήσετε περαιτέρω.

Το Pitbull-Rescue έχει μόνο online παρουσία και δεν υποστηρίζεται από εγκαταστάσεις. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε όσους έχουν βρει ή διασώσει σκύλους τύπου πίτμπουλ, δημοσιεύοντας τις αγγελίες τους και καθοδηγώντας τους ενώ παράλληλα δημοσιεύουμε αγγελίες πίτμπουλ που έχουν χαθεί και οι κηδεμόνες τους τα αναζητούν. Τα λιγοστά μέλη μας είναι ενεργοί φιλόζωοι που έχουν αναλάβει περιστατικά προς υιοθεσία, ενώ η δράση της ομάδας αφορά στην διαχείριση και προώθηση αγγελιών και την ενημέρωση του κοινού. Η ομάδα προώθησης, δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει περίθαλψη όλων των πίτμπουλ που βρίσκονται στους δρόμους, αλλά βοηθά να βρεθούν υπεύθυνοι κηδεμόνες για αυτά.

Για το λόγο αυτό δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τα αναρίθμητα περιστατικά ζώων που έχουν ανάγκη και δεν μπορεί πάντα να σπεύδει προς διάσωσή τους. Τα ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία στο website μας φιλοξενούνται από ανεξάρτητους διασώστες, συνεπώς δεν έχουμε ευθύνη για την τελική κατάσταση της υγείας τους ούτε για τις προσωπικές συνενοήσεις μεταξύ των υποψηφίων και των υπεύθυνων των σκύλων. Οι υιοθεσίες των πίτμπουλ που προωθούνται ΔΕΝ γίνονται από εμάς, η σελίδα μας είναι χώρος δημοσίευσης και ανεύρεσης των αγγελιών. Οι αγγελίες αποτελούν αναδημοσιεύσεις χωρίς όλα τα πολυάριθμα περιστατικά που προκύπτουν καθημερινά να βρίσκονται στα χέρια των διαχειριστών της σελίδας. Καθώς δεν διαθέτουμε νομικό πρόσωπο, δεν έχουμε ως καθήκον την πραγματοποίηση καταγγελιών εκ μέρους των πολιτών, που όπως ορίζει ο πιο πρόσφατος νόμος περί προστασίας κατοικιδίων γίνονται στις αρμόδιες αρχές.

Πέραν των σκύλων που έχουμε αναλάβει προσωπικά και αναγράφεται στο συμβόλαιο υιοθεσίας μας ότι βρίσκονται υπό την αιγίδα της ομάδας μας, όλοι οι υπόλοιποι σκύλοι των αγγελιών δίνονται προς υιοθεσία από ανεξάρτητους φιλόζωους και διασώστες. Για το λόγο αυτό η ομάδα μας δεν έχει την ευθύνη της εξέλιξης οποιασδήποτε υιοθεσίας και καμία υποχρέωση ούτε προς τον νέο κηδεμόνα του ζώου αλλά ούτε και προς τον υπεύθυνο υιοσίας.

Προωθούμε μόνο αγγελίες σκύλων που έχουν βρεθεί/έχουν χαθεί/είναι προς υιοθεσία/χρειάζονται βοήθεια ή στήριξη. Δεν δημοσιεύουμε αγγελίες ζευγαρώματος ούτε πωλήσεις ζώων και καλούμε τους χρήστες να ενημερωθούν για τις διατάξεις του ν.4039/2012 όπου απαγορεύεται ρητά η παράνομη εκτροφή ζώων για αναπαραγωγικούς σκοπούς και αναφέρονται οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις αυτές.

Οι χρήστες της σελίδας αυτής οφείλουν να σέβονται τόσο το σκοπό της ομάδας όσο και τις απόψεις που εκφράζονται στον συγκεκριμένο ιστότοπο από τους άλλους χρήστες και τους διαχειριστές. Σε περίπτωση που τα σχόλια και οι απόψεις των χρηστών διατυπώνονται με ασέβεια ή εμπεριέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς, οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να τα διαγράφουν, όπως και τους ίδιους από μέλη της σελίδας.

x

Λυπούμαστε. Μη αποδοχή των όρων οδηγεί στην ακύρωση της διαδικασίας εγγραφής μέλους στην κοινότητα Pitbull Rescue